inspiration og leg

Lad dig inspirere af vores diy's, guides og tips

DIY SEJLBÅDS URO

Slip kreativiteten løs med de dekorative designs fra CHARLiES ROOM og elementer fra naturen, når der skal laves sjove sejlbåde med tømmer fra stranden.

SKATTEJAGT I DET FRI

En sjov skattejagt venter på dig i den bornholmske natur. Find motiverne ude i det fri og kryds det af på papiret, som du finder herunder.

5 TIPS TIL INDRETNING AF BØRNEVÆRELSET

Skab fornyelse på børneværelset, som indbyder til masser af leg og kreativitet, og samtidig inviterer til ro og hyggestunder med vennerne.

HYGGELIGE oplevelser på bornholm

Bornholm byder på mange hyggelige fine steder og oplevelser for hele familien. I denne lille guide har vi samlet nogle af vores ynlingssteder du kan besøge på øen.

læs mere

keep exploring..

farvelæg dyr fra den bornholmske natur

Her finder du motiver fra CHARLiES ROOM-universet, som er klar til at blive farvelagt. Print din favorit og farvelæg i fine farver.

Sådan skaber du din egen billedvæg

Følg vores trin for trin guide, og oplev din helt egen billedvæg blive til.

vores favorit magasiner

Vi elsker at blive inspireret og dykke ned i spændende artikler. Vi har listet vores yndlings magasiner her, så du også kan blive inspireret.

idéer til barnedåbsgaven

Står du og netop modtaget en sød invitation til en kommende barnedåb, men er tom for idéer til gaven? Frygt ej, vi har samlet vores bedste inspiration til barnedåbsgaven, der både er personlig og skaber glæde hos børn og forældre. 

Læs mere